Sponsoring

 DZS vrouwen

Nationaal Energie Advies BV uit Purmerend heeft de DZS vrouwen van 7×7 1 in een nieuwe outfit gestoken. Het is het eerste DZS-team dat gaat spelen in de nieuwe kledinglijn van DZS. En het moet gezegd het is een plaatje!

DZS is enorm blij met de support van NEA BV. Zeker in deze ingewikkelde tijden is alle steun welkom.

Bart en Moniek Kelner, de eigenaren van NEA BV,  waren aanwezig op de training van VR1 7×7 om samen met dochter Annika en speelster van de VR1 7×7 de tenues en trainingspakken uit te reiken. Naast een groot en warm applaus van de speelsters ontvingen Bart en Moniek het jubileumboek van DZS uit handen van het DZS-bestuur. Daarna volgde nog een korte fotoshoot. 

Moniek, Annika (7×7) en Bart Kelner poseren trots met de nieuwe trainingsoutfit van VR1 7×7
Achterstevoren en in coronaopstelling op de teamfoto. Zo is de sponsor extra goed in beeld.

Kindertehuis in Yogyakarta

NEA BV ondersteund kindertehuizen in Indonesië – kinderen leren zelfstandig te worden.
Door financieel bij te dragen krijgen kinderen een toekomst.

Doneren kan via NL05RABO 0181618303 t.n.v. A.B. Spenrath t.a.v. projecten Yogyakarta.


Theater Onder de Linden – Beemster

Beemster heeft sinds begin 1990 een eigen vestzaktheater. Het staat op een van de marktpleinen rond het centrale kruispunt van de Rijper- en de Middenweg in Middenbeemster. Het monumentale pandje, aanvankelijk als school gebouwd, werd later respectievelijk bibliotheek, gymzaal en brandweerkazerne.

Veel bekende cabaratiers, maar ook aanstormende talenten vinden Onder de Linden een uitstekende plek om voorstellingen te geven Daarnaast worden op zondagochtenden klassieke concerten in samenwerking met het Conservatorium Amsterdam gegeven en jaarlijks 5 kindertheatervoorstellingen. Voormeer informatie:www.onderdelindenbeemster.nl.